SUOMALAIS-RUOTSALAISEN KULTTUURIRAHASTON HALLITUKSEN JÄSENET 2017-2019 VALITTU

Valtioneuvosto on nimittänyt Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston Suomea edustavat hallituksen jäsenet kolmivuotiskaudelle 2017–2019.  Hallituksen jäseninä jatkavat nykyiset hallituksen jäsenet ministeri Jan-Erik Enestam, valtiotieteen tohtori Tytti Isohookana-Asunmaa ja kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta. Varajäseniksi on nimitetty kansanedustaja Juhana Vartiainen, filosofian tohtori Lauri Heikkilä ja kansanedustaja Heli Järvinen.
 
Rahaston hallitukseen kuuluu myös kolme Ruotsia edustavaa jäsentä, jotka Ruotsin hallitus nimittää. Hallituksen jäseninä jatkavat nykyiset hallituksen jäsenet maaherra Chris Heister, professori Jarmo Lainio ja kansanedustaja Nina Lundström. Rahaston puheenjohtajuus vaihtuu Suomen ja Ruotsin välillä vuorovuosittain. Vuonna 2017 puheenjohtajana toimii Jan-Erik Enestam.

Kulttuurirahaston tavoitteena on edistää Ruotsin ja Suomen välistä yhteistyötä kulttuuri-, yhteiskunta- ja elinkeinoelämän aloilla. Rahasto on Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen päämies ja rahastonjohtajana toimii toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Lisätietoja antaa rahastonjohtaja Gunvor Kronman:
+358 40 745 1738
gunvor.kronman@hanaholmen.fi

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter